Results 1 to 6 of 6

Thread: Engine turns but woun't fire

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Scranton, Pa.
    Posts
    197

    Engine turns but woun't fire

    Bike ran perfect yesterday with NO problems. 3/4 tank of fuel. Now cranks and cranks but no fire up WTF??????????????????????????????

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Scranton, Pa.
    Posts
    197
    pulled out #6 fuse and put back in after inspection and the thing fired right up. Whodathunkit?

  3. #3
    All-round Motorcyclist MarkM's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    St. Louis
    Posts
    471
    Well that was easier than I expected. Ride on!
    Mark M, St. Louis, '13 R1200GS, '01 Super Sherpa
    There are two roads in life; the twisty one is vastly more fun.

  4. #4
    Left Coast Rider
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vancouver Canada
    Posts
    1,049
    Glad we could help out.

  5. #5
    MOA #24991 Pauls1150's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    south of Los Angeles
    Posts
    1,519
    It may be worthwhile to keep an ear toward your fuel pump, and inspect the connections at the tank (plug at the lower right) and the fuel pump relay. The relay may be starting to stick; next time this happens, try rapping on it with a screwdriver handle. And make sure the fuse is actually "Good", not just conducting - they're cheap, replace it as a preventative move.

  6. #6
    Registered User ratze's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    US, EAST TNN.
    Posts
    141
    My fuel pump blew that fuse a bunch of times before pump failed, just a thought if its a consistent problem.
    The pursuit of reality at all cost.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •