Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 20 of 20

Thread: '04 R1150 GS Stalling problem.

  1. #16
    Registered User roger 04 rt's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Massachusetts
    Posts
    1,291
    It is easy to check and see if the hoses from the tank vent and the (separate) filler drain have been reversed. They can be reversed accidentally when someone pulls the tank or when the in-tank hoses are maintained. I would check that next.

  2. #17
    Registered User
    Join Date
    May 2014
    Posts
    9
    Thanks Roger, I'll check those next.

  3. #18
    Registered User
    Join Date
    May 2014
    Posts
    9
    Hoses are all where they should be. There is rain in the forecast for the next few days so I'm going to ride some in the wet and see if it happens again.

  4. #19
    Registered User
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Ewing, NJ
    Posts
    3
    My 2000 r1100r seems to have developed a similar problem. It ran beautifully today (no rain) for about 15 miles. Then it stalled at a light as I grabbed the clutch. Started and than ran Ok, then lousy, then Ok, back and fourth for the next few miles until I got home. I bought the bike last winter with 7,200mls. Its got 8,300 now. It hasn't had any other issues so far. I removed the carbon can a few weeks ago to make room for a top box but rode a lot since without a problem. Any advice would be appreciated.
    2000 R1100R

  5. #20
    Registered User
    Join Date
    May 2014
    Posts
    9
    I haven't been able to get it to happen again. I've done two long rainy rides and no problems.
    When it happened I just got a stall when pulling the clutch in. When it restarted, it ran smoothly until the next clutch pull. No rough running with mine.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •