Results 1 to 15 of 19

Thread: Bike just stopped running 82 R100 RT

Hybrid View

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Somers, CT
    Posts
    89

    Bike just stopped running 82 R100 RT

    Coming home from work today bike just quit like someone unplugged it. Turns over but no spark. Help please.

    Jim O'Coin

  2. #2
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    12,402
    Heat sink paste renewal on the ignition module? Any recent maintenance?
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  3. #3
    Registered User lmo1131's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Pismo Beach, CA
    Posts
    2,921
    Kill switch?
    "It is what you discover, after you know it all, that counts." _ John Wooden

    Lew Morris
    1973 R75/5 - original owner

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Somers, CT
    Posts
    89

    No spark

    Have not refreshed IM grease in 20k miles, bought bike with 35k, now has 55k miles. No recent significant service in 2k miles. Not the kill switch, it turns over.

  5. #5
    One big Oaff brewmeister's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    central wisconsin along the wisconsin river
    Posts
    287
    howdy!,how are the magnets inside the ignition soup can? glue let loose?
    81 R100RT

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Somers, CT
    Posts
    89

    Bean can

    How would i check that? Does it come apart? Electrical check? I get no spark on either cylinder.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •