Results 1 to 4 of 4

Thread: 1990 k75 won't start

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2013
    Posts
    14

    1990 k75 won't start

    I'm in the middle of a cross country trip and camped out in massive thunderstorms in eastern ohio last night. I woke, ready to get out of here, only my bike won't start. It's been running fine, but now, when I put the starter in position 1 and turn the key, instead of the lights coming on I get a sad wimpering sound and the clock fades away. Any ideas? I'd love to get out of here before the storm comes back. I had a rain cover on but it probably didn't do a ton to keep the deluge out. Could it be wet spark plugs?

  2. #2
    Slipster Slipster's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Broken Arrow, OK
    Posts
    72
    Battery
    Expect The Unexpected

  3. #3
    3 Red Bricks
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Pleasanton, Ca.
    Posts
    3,135
    Sounds like a dead battery.

    Could also be bad connection at the battery or chassis ground.

    See if you can get a jump. Positive to positive (battery terminal on left side of bike). Negative to frame (use frame bolt on left side of bike near shift lever).


    LONG MAY YOUR BRICK FLY!

    Ride Safe, Ride Far, Ride Often

    Lee Fulton Forum Moderator
    3 Marakesh Red K75Ss
    Mine, Hers, Spare

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    May 2013
    Posts
    14
    Yep. Good call fellas. Jumped and on the road. Thanks.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •