Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: Can't log in to forum using Tapatalk

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    McKinney, TX, USA
    Posts
    7

    Unhappy Can't log in to forum using Tapatalk

    When I try to log in to the forum using Tapatalk on my iPhone, using the credentials I use to get into the BMWMOA site, it tells me I have entered an invalid username or password. I changed my password on the website to see if that would help and it didn't. It seems as though the forum actually uses different credentials, but I have no way to get to them. Any ideas?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    McKinney, TX, USA
    Posts
    7

    Never mind - solved

    Solved. http://www.bmwmoa.org/forum/showthre...k-access/page2. That's kind of ugly, but it's working.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    10

    Can't log in to forum using Tapatalk

    I just set this up also, working for me!!! Thanks I use Tapatalk all the time.
    Lance


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #4
    Registered User kenlavine's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Western Massachusetts
    Posts
    42

    Tapatalk not working?

    I get this when trying to connect via tapatalk on iPad and iPhone. Any ideas?

    image.jpg
    Attached Images Attached Images

  5. #5
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    13,158
    I'm moving this an existing thread for this problem. It will also be added to the list of problems for the office to resolve.
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  6. #6
    (Almost) Daily Rider Duster105's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    S. Placer County, California
    Posts
    26
    Quote Originally Posted by 20774 View Post
    I'm moving this an existing thread for this problem. It will also be added to the list of problems for the office to resolve.
    Thank you!!! It feels very weird not being able to check the forums from my phone (and my screen is too small to browse through the web page).
    David W.
    Public Safety Professional since 1985
    2007 R1200RT
    Dominus pascit me

  7. #7
    Registered User naddy100's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Starkville, Mississippi
    Posts
    394
    Is Tapatalk working yet?

    Noel

  8. #8
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    13,158
    Honestly, I don't know...I don't use the product. If you haven't been able to use it after trying some of the things in the other thread, then my guess is that it's not working yet. The office is aware of the problems, but if you would like to get more on the status, I recommend that you call the office on Monday and ask for Jeff.
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  9. #9
    Registered User kenlavine's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Western Massachusetts
    Posts
    42
    Quote Originally Posted by 20774 View Post
    Honestly, I don't know...I don't use the product. If you haven't been able to use it after trying some of the things in the other thread, then my guess is that it's not working yet. The office is aware of the problems, but if you would like to get more on the status, I recommend that you call the office on Monday and ask for Jeff.
    Call? How about just a response on this thread?

  10. #10
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    13,158
    After talking with the office, I understand that in the past, people were required to use an encrypted password to access various parts of the forum. The same was the situation with Tapatalk. If you haven't tried it, you should use your "regular" username and password, the same that you would use to login to the forum if you were on a laptop or desktop computer. Hopefully that's what will work. If not, repost as to what's going on and the exact steps that you're trying to get to the forum.

    Thanks...
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  11. #11
    (Almost) Daily Rider Duster105's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    S. Placer County, California
    Posts
    26
    Quote Originally Posted by 20774 View Post
    After talking with the office, I understand that in the past, people were required to use an encrypted password to access various parts of the forum. The same was the situation with Tapatalk. If you haven't tried it, you should use your "regular" username and password, the same that you would use to login to the forum if you were on a laptop or desktop computer. Hopefully that's what will work. If not, repost as to what's going on and the exact steps that you're trying to get to the forum.

    Thanks...
    Thank you for pursuing this. I think I can clarify it (the problem I mean). I have used Tapatalk for some time, up until the recent issue.

    Here is the problem: Logging in through Tapatalk isn't the problem...the problem is that Tapatalk cannot see the website at all. I get this error message: "Failed to connect to forum; please check with the forum administrator if this problem persists."

    When using the Tapatalk workaround, you can actually get into the website and receive a login screen. With this error, you only get a blank screen with the above error message.
    David W.
    Public Safety Professional since 1985
    2007 R1200RT
    Dominus pascit me

  12. #12
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    13,158
    Thanks...this is being passed on to the new Director.
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  13. #13
    Registered User lbarbee's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Garner, NC
    Posts
    279
    The tapatalk plugin has not been installed on the server.
    Instructions here: http://www.tapatalk.com/activate_tapatalk.php

    I have about one more week of patience with this.

    Forum is too difficult to manage on mobile devices without it.

    Can we at least get some official word on it. If you are not going to enable it, at least I can focus elsewhere.

    This is not difficult. Every other forum that I use is tapatalk enabled.
    Lynn
    2008 BMW R1200RT (most fun you can legally have)
    2002 BMW R1150RT
    2008 Kawasaki Versys

  14. #14
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    13,158
    Lynn -

    As I said, all current issues with the forum are on Bob Aldridge's desk, the new Executive Director.
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  15. #15
    Registered User lbarbee's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Garner, NC
    Posts
    279
    Quote Originally Posted by 20774 View Post
    Lynn -

    As I said, all current issues with the forum are on Bob Aldridge's desk, the new Executive Director.
    I heard that the first time. I was looking for some response from the decision makers.
    Do you have an email address for Mr Aldridge?
    It seems we have contact info for most everyone else, but not him.

    Lynn
    Lynn
    2008 BMW R1200RT (most fun you can legally have)
    2002 BMW R1150RT
    2008 Kawasaki Versys

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •