Results 1 to 6 of 6

Thread: How does one post a picture without text?

  1. #1
    Registered User WalterK75's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Mississauga, Ontario
    Posts
    550

    How does one post a picture without text?

    I see some people can post pictures without any text. How is this done? When I try I get a message telling me I don't have enough text and I can't post until I write something.
    Walter

    G. K. Chesterton wrote - "The traveller sees what he sees, the tourist sees what he came to see."

  2. #2
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    12,868
    I've seen people put a single period as the text and then upload the picture. It's some requirement of vBulletin.
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  3. #3
    Outlander Omega Man's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Mansfield,MA
    Posts
    6,279
    It seems to be internally adjusted when a/the forum is set up. I think the default is 10 characters. Last I knew, it was 4 here (before the update). I'm not sure of a situation where this would be necessary.
    If you really want to, I think you can include text, then the picture, then go back and edit out the text. As Kurt mentioned, you may still have to leave a period. The other way may be to hot link the picture from a photo-sharing site so it looks like text to the forum software. I haven't messed with the concept as I haven't seen a need to explore whether the feature exists or not. OM
    "Well they say.. time loves a hero but only time will tell.. If he's real, he's a legend from heaven If he ain't he was sent here from hell" Lowell George
    2009 F800GS 1994 TW200
    Part of the Forum Threadside Assistance Program

  4. #4
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    12,868
    This is a Control Panel setting. I checked and it is set to 1 character.
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  5. #5
    Small road corner junkie pffog's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    WNY, Further fron NYC, than 6 entire states!
    Posts
    2,075
    Quote Originally Posted by 20774 View Post
    I've seen people put a single period as the text and then upload the picture. It's some requirement of vBulletin.
    Yup, 2 periods is my default
    2010 F800GS Full Ohlins package, '04 R1100S Replika
    '01 F650GS Wife's bike
    Maritime Alps and Vosges 2012
    Tuscany and Central Italy 2010

  6. #6
    Registered User WalterK75's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Mississauga, Ontario
    Posts
    550
    thanks. I'll try periods next time and see what happens
    Walter

    G. K. Chesterton wrote - "The traveller sees what he sees, the tourist sees what he came to see."

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •