Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 31 to 33 of 33

Thread: Virus infection?!

  1. #31
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    12,406
    Yeah, I haven't seen anything...so far so good. Post something if you notice anything unusual.
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  2. #32
    Registered User Eldor's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Montreal, Quebec
    Posts
    30
    I'm using Kaspersky Internet Security 2013 with the latest files and a couple of days ago it started blocking access to the forum but not the BMWMOA home page. Today that's blocked as well. I managed to sign on with my iPad to send this.
    #6 - 2011 BMW K1300GT Exclusive Edition
    #7 - 2011 Triumph Tiger 800 (sold)
    #8 - 2013 BMW F800GS Kalamata Metallic (on order)
    BMWMOA #163433

  3. #33
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    12,406
    It's equal opportunity...another discussion is going on here:

    http://www.bmwmoa.org/forum/showthread.php?t=64592

    The office has been notified and is working on the issue.
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •