Results 1 to 13 of 13

Thread: Can't post new ad

Hybrid View

  1. #1
    Aspiring Profligate jeff488's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Nacogdoches, TX
    Posts
    794

    Can't post new ad

    I have tried to post an ad in the flea market and it tells me it is only for members and to log on by selecting a link which takes me nowhere.
    Help, please.
    '04 Silver R1150RT "Big Oel". '05 Yellow KLR 650
    '00 Red Suzuki Bandit 600
    '65 Allstate/Puch 250 twingle
    "I just want somewhere to ride and food when I get there."

  2. #2
    Outlander Omega Man's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Mansfield,MA
    Posts
    6,384
    Quote Originally Posted by Jeff488 View Post
    I have tried to post an ad in the flea market and it tells me it is only for members and to log on by selecting a link which takes me nowhere.
    Help, please.
    I'm not sure when you were on last Jeff but we have had a few glitches and you'll have to check back on that posting. The forums is being worked on at the moment. Thanks for your patience. OM
    "Well they say.. time loves a hero but only time will tell.. If he's real, he's a legend from heaven If he ain't he was sent here from hell" Lowell George
    2009 F800GS 1994 TW200
    Part of the Forum Threadside Assistance Program

  3. #3
    Aspiring Profligate jeff488's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Nacogdoches, TX
    Posts
    794
    Quote Originally Posted by Omega Man View Post
    I'm not sure when you were on last Jeff but we have had a few glitches and you'll have to check back on that posting. The forums is being worked on at the moment. Thanks for your patience. OM
    OK, thanks for the reply.
    Jeff
    '04 Silver R1150RT "Big Oel". '05 Yellow KLR 650
    '00 Red Suzuki Bandit 600
    '65 Allstate/Puch 250 twingle
    "I just want somewhere to ride and food when I get there."

  4. #4
    Aspiring Profligate jeff488's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Nacogdoches, TX
    Posts
    794

    Still does not work.

    Here is what I get. Clicking where indicated goes nowhere.
    Thanks,
    Jeff*
    *

    Members Only
    Complete ads are only accessible to subscribed members of the*BMW*MOA.
    If*you are a registered member of the BMW MOA, fill out the form below to login. If*you are a member, but have never registered, click here. If you are not a member, click here to learn how to become a member of the largest BMW motorcycle club in*the*world.
    *

    Click here to log in ??
    '04 Silver R1150RT "Big Oel". '05 Yellow KLR 650
    '00 Red Suzuki Bandit 600
    '65 Allstate/Puch 250 twingle
    "I just want somewhere to ride and food when I get there."

  5. #5
    Outlander Omega Man's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Mansfield,MA
    Posts
    6,384
    Yeah we're aware it's still not up. I'm not sure when it will be up. My latest info is that the flea-market as well as the "pieces" of the forum that are not working are slowly being brought back on line.
    I don't go to the flea-market very often so feel free to post when you see it up. Thanks, OM
    "Well they say.. time loves a hero but only time will tell.. If he's real, he's a legend from heaven If he ain't he was sent here from hell" Lowell George
    2009 F800GS 1994 TW200
    Part of the Forum Threadside Assistance Program

  6. #6
    Aspiring Profligate jeff488's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Nacogdoches, TX
    Posts
    794
    OK, thanks.
    Jeff
    '04 Silver R1150RT "Big Oel". '05 Yellow KLR 650
    '00 Red Suzuki Bandit 600
    '65 Allstate/Puch 250 twingle
    "I just want somewhere to ride and food when I get there."

  7. #7
    Rapunzel NewEnglander's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Massachusetts
    Posts
    118
    Quote Originally Posted by Omega Man View Post
    Yeah we're aware it's still not up. I'm not sure when it will be up. My latest info is that the flea-market as well as the "pieces" of the forum that are not working are slowly being brought back on line.
    I don't go to the flea-market very often so feel free to post when you see it up. Thanks, OM
    Well, at this point in time the only way I can log in is at the Home page. I haven't been able to log on from the Forum page in a couple of weeks - the links simply don't show up on the Forum page. Oh well... at least I know now that I can get on from another place.

    Louise

  8. #8
    Registered User PAS's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    N.E. Ohio
    Posts
    399
    Nothing happens when I highlight a users name. Would like to contact some one.

  9. #9
    Outlander Omega Man's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Mansfield,MA
    Posts
    6,384
    Quote Originally Posted by PAS View Post
    Nothing happens when I highlight a users name. Would like to contact some one.
    That's a bit complicated at the moment. We have developed a work-around but haven't figured the best presentation for it. The big problem is there will be no notification for it and each user has to manually go looking for their messages. We are hoping to get this fixed soon. The Mod Team.
    "Well they say.. time loves a hero but only time will tell.. If he's real, he's a legend from heaven If he ain't he was sent here from hell" Lowell George
    2009 F800GS 1994 TW200
    Part of the Forum Threadside Assistance Program

  10. #10
    Registered User PAS's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    N.E. Ohio
    Posts
    399
    Thanks for the heads up!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •