Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Thread: MOA Website problems...?

  1. #1
    Registered User lmo1131's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Pismo Beach, CA
    Posts
    3,033

    MOA Website problems...?

    Kurt, Steve, et al.,..

    A few days ago I got an AVG virus alert when I tried to log onto the forums. The next day the site was down for a few hours after which I no longer got the alert.

    It now appears that the FleaMarket has no photographs, and when I tried to contact Kurt (by clicking on his avatar) that nothing happens...

    Related?

    Is, or did, anyone else encounter this problem?

    didn't know where to post this...
    "It is what you discover, after you know it all, that counts." _ John Wooden

    Lew Morris
    1973 R75/5 - original owner

  2. #2
    Survivor akbeemer's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Land of the Big Sky
    Posts
    3,892
    There are a few other posts concerning the problems. Appears they are being worked on.
    Kevin Huddy
    Intrepid Incompetent
    Tm Pterodactyl MT Outpost

  3. #3
    Registered User lmo1131's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Pismo Beach, CA
    Posts
    3,033
    Thanks Kevin.
    "It is what you discover, after you know it all, that counts." _ John Wooden

    Lew Morris
    1973 R75/5 - original owner

  4. #4
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    13,044
    That's right, there are some features that don't work right now. Check the Forum Software Help area for other posts on this. The office knows...we haven't heard what kind of things they're working on to resolve this. It's a real drag right now with some of the forum features down...
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  5. #5
    100,000+ miler 32232's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Southwestern Ontario
    Posts
    793
    Quote Originally Posted by Lmo1131 View Post
    Kurt, Steve, et al.,..

    A few days ago I got an AVG virus alert when I tried to log onto the forums. The next day the site was down for a few hours after which I no longer got the alert.

    It now appears that the FleaMarket has no photographs, and when I tried to contact Kurt (by clicking on his avatar) that nothing happens...

    Related?

    Is, or did, anyone else encounter this problem?

    didn't know where to post this...
    I got the same AVG virus warning and of course it wouldn't let me log on to the discussion board to report it. I sent the message through to one of the contacts at the bottom of the home page, but didn't hear if it got through.
    Dave

    '06 Triumph Scrambler (Trans-Labrador veteran)

  6. #6
    Registered User AKsuited's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    New York State
    Posts
    591
    Quote Originally Posted by 32232 View Post
    I got the same AVG virus warning and of course it wouldn't let me log on to the discussion board to report it. I sent the message through to one of the contacts at the bottom of the home page, but didn't hear if it got through.
    I was able to contact BMW MOA by email, and then by phone. I had an issue, where my anti-virus warned me that a file was being downloaded to my computer from the BMW MOA web site. I quickly disconnected from the web site. I thorough scan of my computer indicated no harm done.

    Harry
    2003 R1150RT - Silver

  7. #7
    Debbie's Servant Lee's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    SW Iowa
    Posts
    1,486
    Quote Originally Posted by AKsuited View Post
    I had an issue, where my anti-virus warned me that a file was being downloaded to my computer from the BMW MOA web site. I quickly disconnected from the web site. Harry
    The first post I saw about the web site being infected was Sep. 19th.
    I wonder why it's taking so long to fix the problem? They keep saying they're working on it, but 6 weeks seems like a long time.
    I'm temped to stay off the site and call the office every week or so to see if the site is safe.
    Lee 2011 K1300S
    MOA # 30878
    Past BMW Bikes, 2003 K1200RS, 1991 K75S, 1987 K75T, 1984 R100RT

  8. #8
    Cage Rattler wezul's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Glen Ellyn, IL
    Posts
    3,531
    What happened to Quick Links?
    OK so slap me.
    Not to pile on.
    Appreciate all efforts on our behalf.

  9. #9
    Jack Herbst
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oro Valley, AZ
    Posts
    586
    No pictures in flea market?????????

    Jack
    "All my life I wanted to be somebody. Now I realize I should have been more specific."

  10. #10
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    13,044
    Quote Originally Posted by jaherbst View Post
    No pictures in flea market?????????
    Due to issues with the virus last week, the pictures were turned off by the Office in order to limit how the virus could get into the system. I talked to them this morning and they'll look into getting things back on line.

    So, for now, still under construction!

    Edit: Just checked...a few pictures are showing up, so things are beginning to come back...
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  11. #11
    Debbie's Servant Lee's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    SW Iowa
    Posts
    1,486
    Quote Originally Posted by 20774 View Post
    Due to issues with the virus ...
    Has the virus been removed from the site?
    Lee 2011 K1300S
    MOA # 30878
    Past BMW Bikes, 2003 K1200RS, 1991 K75S, 1987 K75T, 1984 R100RT

  12. #12
    Outlander Omega Man's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Mansfield,MA
    Posts
    6,390
    Quote Originally Posted by Lee View Post
    Has the virus been removed from the site?
    Everything has been good since the 26th. As I mentioned in other threads, keep the antivirus software up to date and if you can check the AV logs, it will give you a better idea of whats up. Thanks to all for your patience. OM
    "Well they say.. time loves a hero but only time will tell.. If he's real, he's a legend from heaven If he ain't he was sent here from hell" Lowell George
    2009 F800GS 1994 TW200
    Part of the Forum Threadside Assistance Program

  13. #13
    Debbie's Servant Lee's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    SW Iowa
    Posts
    1,486
    Quote Originally Posted by Omega Man View Post
    Everything has been good since the 26th. As I mentioned in other threads, keep the antivirus software up to date and if you can check the AV logs, it will give you a better idea of whats up. Thanks to all for your patience. OM
    Thanks for the reply.
    After today I had planned to bail out for awhile and call the office to see when all was clear.
    I've been watching the virus threads and missed that the problem was taken care of a couple days ago.

    If this happens again, is it possible for emails to be sent out warning members the site was infected? From reading the posts, some members were getting a virus warning the last 5 or 6 weeks, but I have the feeling most members were not aware of the problem.
    If a mass email is not possible here, can one of the admins start a Tread stating the site has a virus?
    Lee 2011 K1300S
    MOA # 30878
    Past BMW Bikes, 2003 K1200RS, 1991 K75S, 1987 K75T, 1984 R100RT

  14. #14
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    13,044
    Quote Originally Posted by Lee View Post
    If a mass email is not possible here, can one of the admins start a Tread stating the site has a virus?
    RE: mass emails, there was a massive site hack last February which required everyone to reset their passwords. As I recall, that took quite a bit of effort to work through that to include sending out emails. So, doing something like this may need some effort.

    If a thread were started about the virus, wouldn't you be pretty much compromised by coming to the forum and reading the thread? You would have subjected yourself to the virus in order to read the thread. Kind of a Catch-22...

    Work is going on behind the scenes...recently the office had a change to their operating system/software, so that has to be factored in. That had, of course, had no bearing on what happened with the virus.

    Needless to say, it's somewhat complicated.
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  15. #15
    Outlander Omega Man's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Mansfield,MA
    Posts
    6,390
    Quote Originally Posted by Lee View Post
    Thanks for the reply.
    After today I had planned to bail out for awhile and call the office to see when all was clear.
    I've been watching the virus threads and missed that the problem was taken care of a couple days ago.

    If this happens again, is it possible for emails to be sent out warning members the site was infected? From reading the posts, some members were getting a virus warning the last 5 or 6 weeks, but I have the feeling most members were not aware of the problem.
    If a mass email is not possible here, can one of the admins start a Tread stating the site has a virus?
    I suppose something like that would be possible under perfect conditions but it seems this particular problem affected everyone a little different..Right now the forum controls are off as well. There are always a number of things in the works so everyone can be assured we are trying to keep everything running as smooth as possible and everyone informed the best we can. OM
    "Well they say.. time loves a hero but only time will tell.. If he's real, he's a legend from heaven If he ain't he was sent here from hell" Lowell George
    2009 F800GS 1994 TW200
    Part of the Forum Threadside Assistance Program

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •