Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 18 of 18

Thread: R90/6 tail light help

  1. #16
    Registered User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1

    Can't find the fuses

    Hi Guys,
    I have the exact same problem. Where the heck are these fuses that we're all talking about? I've got a '74 90/6.

  2. #17
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    13,168
    Quote Originally Posted by 180402 View Post
    I have the exact same problem. Where the heck are these fuses that we're all talking about? I've got a '74 90/6.
    Inside the headlight shell...hopefully not moved by a previous owner (PO). Try to find a Haynes or Clymers manual to help you get around these bikes.
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  3. #18
    On the Road
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    23
    I had the identical problem with my '75 R90/6. No tail light, instrument lights or parking light.(did you check that?) Brake light, direction signals, hi/lo headlght were OK. Replaced the 8 amp fuse in the headlight bucket and it lasted about 1 mile of riding and then everything went dark again. I gave up trying to locate the trouble area and ran a separate lead to the tail light and instrument lead from the light relay in the headlight bucket. Everything is fine now except for the lack of un needed parking light. Also installed a new blade type fuse holder in the bucket to replace those crappy ceramic fuses.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •