Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 45 of 69

Thread: Tapatalk access

  1. #31
    All-round Motorcyclist MarkM's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    St. Louis
    Posts
    482
    Quote Originally Posted by lbarbee View Post
    Tapatalk now works again with my previous password generated by the link.
    Yep, same here. Thanks.
    Mark M, St. Louis, '13 R1200GS, '01 Super Sherpa
    There are two roads in life; the twisty one is vastly more fun.

  2. #32
    Registered User lbarbee's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Garner, NC
    Posts
    279

    Tapatalk access

    Since the upgrade I get weirdness in my tapatalk on the participated pane. Sometimes the pane shows the threads I have commented on and other times it is empty.
    Anyone else see this issue?
    Lynn
    2008 BMW R1200RT (most fun you can legally have)
    2002 BMW R1150RT
    2008 Kawasaki Versys

  3. #33
    Registered User lbarbee's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Garner, NC
    Posts
    279

    Tapatalk access

    It is almost like the participated pane is threads I participated in today.
    Lynn
    2008 BMW R1200RT (most fun you can legally have)
    2002 BMW R1150RT
    2008 Kawasaki Versys

  4. #34
    Cameleer
    Guest

    Able to Login with Tapatalk

    Thanks to all of you who posted the troubleshooting, got it working thanks to y'all.
    Cheers C

  5. #35
    Registered User
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    10
    The work around works for me, Thanks!!!!! I use Tapatalk all the time. Whohoo!

  6. #36
    Registered User lbarbee's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Garner, NC
    Posts
    279
    Any news on when tapatalk access will be back after the forum upgrade (April 2013)?
    Lynn
    2008 BMW R1200RT (most fun you can legally have)
    2002 BMW R1150RT
    2008 Kawasaki Versys

  7. #37
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    13,166
    Lynn -

    I have no news on my end, sorry. The office is aware of all the glitches so far. You might give the office a call and see what they're currently working on.
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  8. #38
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    13,166
    After talking with the office, I was told that you need to use your regular forum username and password, not any encrypted password you may have used in the past. Hopefully that's what is needed for this. Let me know here if things are not working.
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  9. #39
    Registered User lbarbee's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Garner, NC
    Posts
    279
    Quote Originally Posted by 20774 View Post
    After talking with the office, I was told that you need to use your regular forum username and password, not any encrypted password you may have used in the past. Hopefully that's what is needed for this. Let me know here if things are not working.
    I don't think the tapatalk plug in is installed on the server. I don't get an authentication error.
    Lynn
    2008 BMW R1200RT (most fun you can legally have)
    2002 BMW R1150RT
    2008 Kawasaki Versys

  10. #40
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    McKinney, TX, USA
    Posts
    7

    Angry

    Quote Originally Posted by lbarbee View Post
    I don't think the tapatalk plug in is installed on the server. I don't get an authentication error.
    I get the following message in Tapatalk on my iPhone (was working fine until very recently):

    "Cannot connect to forum

    This forum is either restricting access from Tapatalk or the the installed Tapatalk plugin is not working. Please contact your forum administrator."

    I can't get to the point where I can even authenticate, the forum just drops Tapatalk on the ground.

    Forum administrator, consider yourself contacted. Please fix this.

    Thanks!

  11. #41
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    13,166
    I wish I could fix it! This has been addresed in a thread in the Forum Help area at the top of the forum. The office is aware and are working on a plan.
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  12. #42
    Registered User lbarbee's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Garner, NC
    Posts
    279
    Got an email from Bob Aldrdge today. Target date to get tapatalk operational is May 3rd, 2013
    Lynn
    2008 BMW R1200RT (most fun you can legally have)
    2002 BMW R1150RT
    2008 Kawasaki Versys

  13. #43
    Registered User tweetbiker's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco CA
    Posts
    12

    May 3rd cannot come soon enough....

    Tapatalk is almost key to running an effective forum these days. Please make the solution also a sticky. It's frustrating having it on and off again. Should be an easy fix.

  14. #44
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    13,166
    It's May 3rd and Tapatalk seems to be working. I got a PM from tweetbiker while using the service. So, check it out!
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  15. #45
    BeemerBoy terham's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Exit 31, PA TPK
    Posts
    2,204
    I don't access this forum using tapatalk much, but it's working for me too.
    Terence
    R75/5 R100RS K100RS R1100S

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •