Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Am I the only one?

  1. #1
    bmwmick
    Guest

    Am I the only one?

    I have noticed a BIG slowdown in the BBS speed since the new software came online. That is not to say I don't appreciate all the hard work but it seems MUCH slower. Is it still being 'tuned' or is this what we should get used to?

    Thanks,
    Mick
    #57053

  2. #2
    Focused kbasa's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Marin By God County, California
    Posts
    11,639
    Quote Originally Posted by bmwmick
    I have noticed a BIG slowdown in the BBS speed since the new software came online. That is not to say I don't appreciate all the hard work but it seems MUCH slower. Is it still being 'tuned' or is this what we should get used to?

    Thanks,
    Mick
    #57053
    There's a whole lot more code running on the back side of this. In some cases, I get almost instantaneous page refreshes and other times, it feels glacially slow.
    Dave Swider
    Marin County, CA

    Some bikes. Some with motors, some without.

  3. #3
    What's that noise...? basketcase's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Alabama
    Posts
    983
    The load time does not appear to be any different to me.
    '98 BMW Z3 Roadster, '00 R1100RT

    If you insist on exercising a right to burn our flag, first be so kind as to wrap yourself in it and then douse yourself with gasoline just before you strike the match.

  4. #4
    bmwmick
    Guest
    Thanks Rick,
    But you're in the south where all those Righ.......OOPS wrong forum.

    Dave,
    There HAVE been moments when it was lightening fast but most of the time it seems incredibly slow. Maybe someone at headquarters is tracerouting all my posts now that I responded to the 'Swag' poll. Tinfoil going in my helmets tonight.

    Thanks for the replies,,
    Mick

  5. #5
    El Dookey loves to ride. 99007's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Ada, MI (outside Grand Rapids)
    Posts
    2,045
    seems a leetle slower to me as well.
    I have tinfoil (actually it is made of aluminium now, not tin) in ALL my helmets and hats. It helps, not only am I safer but my joints are pain free and it trimmed 3 strokes off my golf score.
    Don't winterize; Rounderize!
    www.yearroundriders.com

  6. #6
    Focused kbasa's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Marin By God County, California
    Posts
    11,639
    Quote Originally Posted by bmwmick
    Thanks Rick,
    But you're in the south where all those Righ.......OOPS wrong forum.

    Dave,
    There HAVE been moments when it was lightening fast but most of the time it seems incredibly slow. Maybe someone at headquarters is tracerouting all my posts now that I responded to the 'Swag' poll. Tinfoil going in my helmets tonight.

    Thanks for the replies,,
    Mick
    Heh. As an admin, I can look through your monitor and see what you're doing.

    Put your pants on.



    dave
    Dave Swider
    Marin County, CA

    Some bikes. Some with motors, some without.

  7. #7
    bmwmick
    Guest
    Quote Originally Posted by KBasa
    Heh. As an admin, I can look through your monitor and see what you're doing.
    Put your pants on.


    dave
    OMG! How do you expect to keep Tina in CA after THIS?


    Mick

  8. #8
    Registered User jgr451's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Left Coast Canada
    Posts
    1,356
    Seems slower to me too...but I am not complaining!!And I have the foil around me all the time too,so don't even bother to try to see me...
    Sometimes,nothing is a real cool hand.

  9. #9
    Focused kbasa's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Marin By God County, California
    Posts
    11,639
    Quote Originally Posted by jgr451
    Seems slower to me too...but I am not complaining!!And I have the foil around me all the time too,so don't even bother to try to see me...
    JGR, stop squinting and push your glasses up your nose a little.
    Dave Swider
    Marin County, CA

    Some bikes. Some with motors, some without.

  10. #10
    A bozo on the bus deilenberger's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Spring Lake NJ, USA
    Posts
    7,702
    Slower - in opening any threads. I suspect as Dave said - lots more code running - so it will be slower. Of course the question is - do we need all that code running?
    Don Eilenberger http://www.eilenberger.net
    Spring Lk Heights NJ NJ Shore BMW Riders New Sweden BMW Riders
    '07 R1200R (current ride) and some bimmers.. and a Porsche

  11. #11
    USERNAME
    Guest
    seems a bit slower, but not so slow that it really bugs me.

    of course, this is an opportunity for a hardware upgrade.

    you guys with the foil - you are definitely weird.

  12. #12
    Registered User jgr451's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Left Coast Canada
    Posts
    1,356
    Quote Originally Posted by KBasa
    JGR, stop squinting and push your glasses up your nose a little.
    "Just what
    do you think you're doing Dave ? "

    _Hal.

    K,Kbasa now you're scaring me.How did you know?
    From now on I will only look at the forum in the Dark and with the full screens up.


    Sometimes,nothing is a real cool hand.

  13. #13
    JWHITE518
    Guest

    New Posts?

    Where did the link for "new posts" go? I used to use that.

  14. #14
    Slowpoke & Proud of It! BRADFORDBENN's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    State of Confusion
    Posts
    7,799
    I wonder if this might be due to a server glitch. Today the webteam got a report from our host saying that they had to reboot our server. Might just be some file and housekeeping slowness as the server comes back up to snuff.

    Now as to where is new posts. It should be in the Blue Bar between Calendar and Search.
    -=Brad

    It isn't what you ride, it is if you ride

  15. #15
    Registered User dancogan's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    SE Michigan
    Posts
    2,213

    Sometimes it's slow, and ...

    sometimes it's not. Probably depends upon total traffic at any given time to the forums. But on my dial up connection at home tonight, I'm having real troubles. Many times I get a message that my attempt to navigate through the forums "timed out." Hope this problem resolves itself.
    Dan

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •