Results 1 to 5 of 5

Thread: Web Site Problems?

  1. #1
    RRDavis
    Guest

    Web Site Problems?

    For about a month I am having trouble using the MOA (this) website. I have tried on 4 different computers. 3 are running Windows XP, 1 is running Windows Vista. All are running IE Version 7. All are well maintained, Windows updates, anti-virus programs up to date. All other websites I use work normally. Is anyone else having problems? I have tried for 2 weeks to get this far to be able to post this so it is possible that those having problems similar to mine won't be able to post and I may not be able to follow up on the responses to this post.

  2. #2
    2014 R1200GSW Rich's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Killdeer, ND
    Posts
    1,157
    I'm using Vista and everything has been flawless. I can't imagine what your problem might be.

  3. #3
    Dances With Sheep GREGFEELER's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Boise, ID
    Posts
    3,217
    Quote Originally Posted by RRDavis View Post
    For about a month I am having trouble using the MOA (this) website. I have tried on 4 different computers. 3 are running Windows XP, 1 is running Windows Vista. All are running IE Version 7. All are well maintained, Windows updates, anti-virus programs up to date. All other websites I use work normally. Is anyone else having problems? I have tried for 2 weeks to get this far to be able to post this so it is possible that those having problems similar to mine won't be able to post and I may not be able to follow up on the responses to this post.
    Could you describe the problem(s) you are having??
    Greg Feeler
    BMW MOA Director & Ambassador
    1972 R75/5, 1990 K75, 1990 K1, 1992 K75S, 2003 K1200RS

  4. #4
    MT State of mind
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    856
    Ever since the update, I get a warning icon in the bottom left corner and the messages, "Done but with errors on page" or simply "Error on page."

    And the menu fonts are still more of a dot-matrix style. I previously pointed out that another forum I frequent has the same interface but the menus there are crisp, and you responded it was likely due to the revision level. They still look that way, with the update.

    I'm running Vista Home Premium with IE7

  5. #5
    Registered User MOTOR31's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Full timr RV'er, where we park is home. No fixed address or location.
    Posts
    2,223
    I'm using Vista, all updates in place and IE 8 using a hughesnet satellite connection. This is the only web site I have these issue with out of the dozens I visit daily.

    I have to load each page at least twice most of the time. If I have a clicked page open the first time it's unusual. I have tried using the "compatibility view" option and it has cut down the issue a little bit but definitely did not cure it. Posting requires that I copy the post on a word processor program before hitting submit. Half the time the web site loses the post entirely. I almost never get a post accepted the first time I click on submit.

    The most common errors I see are the 501 / 505 website cannot display the page and the DNS lookup error.
    DEFINITION OF A VETERAN A Veteran - whether active duty, retired, national guard or reserve - is someone who, at one point in their life, wrote a check made payable to "The United States of America", for an amount of "up to and including my life."
    Author Unknown

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •