Results 1 to 4 of 4

Thread: Why Do I Have to Login Every Time?

  1. #1
    Registered User kentuvman's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    883

    Why Do I Have to Login Every Time?

    So I check the box that says remember me on the home page and every time I visit the site, I have to log in - what gives? Before the upgrade this was not a problem. It's true on my iPhone, Mac Book Pro and PC at work.

    Open to suggestions.
    Ken Tuvman
    Excelsior, MN
    K75s, R65LS, R60/5

  2. #2
    Outlander Omega Man's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Mansfield,MA
    Posts
    6,455
    Quote Originally Posted by kentuvman View Post
    So I check the box that says remember me on the home page and every time I visit the site, I have to log in - what gives? Before the upgrade this was not a problem. It's true on my iPhone, Mac Book Pro and PC at work.

    Open to suggestions.
    There have been many threads on this. You need to-Log out and clean out the cache/cookie file in your computer. I seems that sometimes just a Log Out works on Apple devices. Before the upgrade, you had most likely checked the "remember me" box which the forum remembered and now that there has been a change, the forum "sees" the old information.
    Give things a good clean out and start again- chances are you will be up and running as you were.
    OM

    Here is an example from the forum software part of the forum-
    http://www.bmwmoa.org/forum/showthre...gain-a-problem!
    "Well they say.. time loves a hero but only time will tell.. If he's real, he's a legend from heaven If he ain't he was sent here from hell" Lowell George
    2009 F800GS 1994 TW200
    Part of the Forum Threadside Assistance Program

  3. #3
    Registered User kentuvman's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    883
    Quote Originally Posted by Omega Man View Post
    There have been many threads on this. You need to-Log out and clean out the cache/cookie file in your computer. I seems that sometimes just a Log Out works on Apple devices. Before the upgrade, you had most likely checked the "remember me" box which the forum remembered and now that there has been a change, the forum "sees" the old information.
    Give things a good clean out and start again- chances are you will be up and running as you were.
    OM

    Here is an example from the forum software part of the forum-
    http://www.bmwmoa.org/forum/showthre...gain-a-problem!
    Thanks OM - I logged out and message says cookies cleared - logged back in - will see how long it lasts -
    Ken Tuvman
    Excelsior, MN
    K75s, R65LS, R60/5

  4. #4
    Outlander Omega Man's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Mansfield,MA
    Posts
    6,455
    Quote Originally Posted by kentuvman View Post
    Thanks OM - I logged out and message says cookies cleared - logged back in - will see how long it lasts -
    Let us know, post it up. While it's a question from one, the answer helps many.
    OM
    "Well they say.. time loves a hero but only time will tell.. If he's real, he's a legend from heaven If he ain't he was sent here from hell" Lowell George
    2009 F800GS 1994 TW200
    Part of the Forum Threadside Assistance Program

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •